Trouwen

De mooiste dag van je leven, daar horen natuurlijk bloemen bij.

Wij dragen zorg voor al uw bruidswerk, corsages, autoarrangementen, bruidsmeisjesboeketjes, strooibloemetjes, kerk- en zaaldecoratie en aanbiedingsboeketten geheel naar uw eigen wens.

Stijlen

Wanneer u een bruidsboeket uitzoekt zult u zien dat er veel stijlen mogelijk zijn. U doet er goed aan om eerst te kijken welke stijl de bruidsjapon is. Hierbij moet immers het bruidsboeket passen dat u kiest.

Het is mooi om de bloemen voor bruid en bruidegom te laten aansluiten bij de kleding. Wij adviseren een harmonische kleur. In dat geval worden er kleuren in het bloemwerk verwerkt welke ook in de kleding voorkomen.

Contrasterende kleuren kunnen natuurlijk wel bij moderne kleding.
Het is zeker niet noodzakelijk om kleur te verwerken, want wit-tinten zijn mooi bij alle kleding. Bovendien is wit de traditionele bruidskleur.

Corsages

Corsages zijn onontbeerlijk op deze feestelijke dag. De corsages van de bruidegom wordt zo mogelijk van dezelfde bloemen gemaakt als het bruidsboeket.

Corsages dienen steeds op de linker schouder te worden gedragen. Van oudsher zijn damescorsages langwerpig en worden met de bloemen naar beneden gedragen. Herencorsages zijn rond en worden met de bloemen naar boven gedragen. Bij moderne corsages wordt hier soms van afgeweken. Voor bevestiging worden meestal magneetjes gebruikt om zo de kleding onbeschadigd te laten.
Bij genodigden adviseren wij witte corsages, omdat deze altijd bij de kleding passen.

Wij nemen graag de tijd om met u de persoonlijke bloemenvoorkeuren te bespreken zodat u een onvergetelijke dag heeft!